Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Ταινίες που αναμένουμε μέσα στο 2012

1.The Hobbit: An Unexpected Journey



Ημερομηνία κυκλοφορίας: 13 Δεκεμβρίου 2012

   Η επιτυχία της τριλογίας ταινιών του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών γνωστή.Αφού λοιπόν τα βιβλία, τους τελείωσαν και δεν πρόλαβαν τη μόδα "έχω τρία βιβλία, κάνω τέσσερις ταινίες" αποφάσισαν να μεταφέρουν στη μεγάλη οθόνη και την ιστορία που προηγείται της πασίγνωστης τριλογίας.


   Το "Χόμπιτ" δεν έχει τους ίδιους πρωταγωνιστές ωστόσο γνωστοί και μη εξερεταίοι χαρακτήρες, όπως ο Γκάνταλφ και η Γκαλάντριελ έχουν και εδώ την τιμητική τους.


   Η μεταφορά του Άρχοντα ήταν αρκετά επιτυχημένη αν και πολλά στοιχεία των βιβλίων έλειπαν από τις ταινίες,όπως φυσικά θα περίμενε κανείς.Το Χόμπιτ από την άλλη είναι ένα πολύ πιο απλό βιβλίο από την άποψη ότι παραπέμπει πιο πολύ σε παραμύθι παρά σε μια ιστορία με όλα αυτά τα τραγικά γεγονότα του Άρχοντα και το τέλος του κόσμου.Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι μια εξίσου αξιόλογη ιστορία.Για να δούμε λοιπόν τι μαγείρεψαν εκεί στο Hollywood...



 Περίληψη: Ένα περίεργο Χόμπιτ, ο Μπίλμπο Μπάγκινς, ταξιδεύει στο Μοναχικό Βουνό με μια υπερδραστήρια ομάδα νάνων με σκοπό να ανακτήσουν έναν θησαυρό που τους έκλεψε ο δράκος Σμογκ.


Σύνδεσμος: Πληροφορίες της ταινίας στο imdb.com


2.Ice Age 4: Continental Drift


Ημερομηνία κυκλοφορίας: 7 Ιουλίου 2012

   Πάνω που νομίζαμε πως η δημοφιλής ιστορία είχε κλείσει τον κύκλο της με την τρίτη - και ομολογουμένως λιγότερο επιτυχημένη ταινία - τα Blue Sky Studios μας διέψευσαν, δημιουργώντας και μια τέταρτη ταινία.Βλέποντας το τρέιλερ πιστεύω πως η τέταρτη αυτή συνέχεια της σειράς αποτελεί μία καλύτερη προσάθεια των συντελεστών της σε σχεση με το Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs (2009).Θα δείξει...


Περίληψη: O Manny, o Diego και ο Sid σαλπάρουν για μία νέα περιπέτεια όταν η ήπειρός τους αρχίζει να διαχωρίζεται σε πολλά κομμάτια. Χρησιμοποιώντας ένα παγόβουνο για πλοίο, έρχονται αντιμέτωποι με θαλάσσια τέρατα και μάχονται πειρατές καθώς εξερευνούν έναν καινούριο κόσμο.


Σύνδεσμος: Πληροφορίες της ταινίας στο imdb.com


3.Seeking a friend for the End of the World      


  Ημερομηνία κυκλοφορίας: Μη διαθέσιμη ακόμη για Ελλάδα
  Ημερομηνία κυκλοφρίας στις Η.Π.Α.: 22 Ιουνίου 2012

   Ταινίες που πραγματεύονται το τέλος του κόσμου έχουμε δει πολλές. Συνήθως αφορούν σούπερ-ήρωες που προσπαθούν να αποτρέψουν το μοιραίο ή έχουν να κάνουν με ζόμπι που βγαίνουν παγανιά και δεν αφήνουν ζωντανό στο πέρασμά τους πέραν του ενός έως τριών πρωταγωνιστών - οι οποίοι παραδόξως είναι πάντα Αμερικανοί. Ευελπιστούμε σ'αυτήν την ταινία που είναι λίγο-κομεντί και λίγο-μαύρη κωμωδία να δούμε κάτι που να αξίζει...


Περίληψη: Καθώς ένας αστεροειδής πλησιάζει τη Γη, ένας άντρας (Steve Carell) μένει μόνος του όταν η γυναίκα του τον αφήνει πανικόβλητη. Αποφασίζει να ξεκινήσει ένα ταξίδι με το αυτοκίνητό του με προορισμό την αγάπη του στο λύκειο. Συντροφιά στο ταξίδι του αυτό θα έχει τη γειτόνισσά του (Keira Knightley) που άθελά της αποτελεί το κλειδί για την επιτυχία του σχεδίου του.



4.Madagascar 3:Europe's Most Wanted


Ημερομηνία κυκλοφορίας: Μη διαθέσιμη ακόμη για Ελλάδα
Ημερομηνία κυκλοφορίας στις Η.Π.Α.: 8 Ιουνίου 2012


   Η ιστορία λίγο-πολύ γνωστή...Δύο ταινίες έχουμε δει και ακόμα οι πρωταγωνιστές ψάχνουν το δρόμο για να γυρίσουν στο ζωολογικό τους κήπο! Η πρώτη ταινία, μικρότερη ίσως επιτυχία από το Ice Age, κατατάσσεται όμως στις ταινίες που το sequel ξεπερνάει την αρχική ταινία. Ελπίζουμε να ισχύει το ίδιο και για την τρίτη ταινία, που από το trailer τουλάχιστον, φαίνεται να έχει καλές προοπτικές!




Περίληψη: Ο Alex, o Marty, η Gloria και ο Melman παλεύουν ακόμη να φτάσουν σπίτι τους στην πολυ-αγαπημένη τους Νέα Υόρκη. To ταξίδι τους τούς φέρνει στην Ευρώπη όπου βρίσκουν την τέλεια κάλυψη: ένα περιοδεύον τσίρκο το οποίο και επανεφεύρουν - Madagascar style!


Σύνδεσμος: Πληροφορίες της ταινίας στο imdb.com


5.House at the End of the Street




Ημερομηνία κυκλοφορίας: Μη διαθέσιμη ακόμη για Ελλάδα
Ημερομηνία κυκλοφορίας στις Η.Π.Α.: 21 Σεπτεμβρίου 2012


   Από τα θρίλερ τα τελευταία χρόνια έχουμε απογοητευτεί αρκετά. Ή η φαντασία των παραγωγών του Χόλιγουντ στέρεψε, ή απλά βαριούνται κι εμείς τρώμε ό,τι μας δίνουν. Η συγκεκριμένη ταινία δεν μας δίνει κανένα ιδιαίτερα πρωτότυπο στόρι, ωστόσο πρωταγωνιστεί η Jennifer Lawrence, η πολλά υποσχόμενη ηθοποιός που έπαιζε στο επιτυχημένο Αγώνες Πείνας αλλά και στο X-Men:First Class.




Περίληψη: Μια μητέρα με την κόρη της μετακομίζουν σε μια καινούρια πόλη και ανακαλύπτουν πως μένουν δίπλα στο σπίτι που ένα νεαρό κορίτσι δολοφόνησε τους γονείς της. Όταν η κόρη γίνεται φίλη με τον επιζώντα γιο, συνειδητοποιέι πως η υπόθεση μόνο στο τέλος της δεν έχει φτάσει...


Σ'υνδεσμος: Πληροφορίες για την ταινία στο imdb.com




6.Rise of the Guardians


Ημερομηνία κυκλοφορίας: Μη διαθέσιμη ακόμη για Ελλάδα
Ημερομηνία κυκλοφορίας στις Η.Π.Α.: 21 Νοεμβρίου 2012


   Μία ιδιαίτερα ευφάνταστη δημιουργία από τα στούντιος της Dreamworks, όπου ο Άγιος Βασίλης, η νεράιδα των δοντιών και άλλοι πρωταγωνιστές των λαϊκών παραμυθιών ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν τα παιδιά από μία νέα απειλή.




Περίληψη: Όταν ο γνωστός σε όλους μας, Μπαμπούλας, εξαπολύει επίθεση στη Γη, διάφορα μυθικά όντα ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ματαιώσουν τα σχέδιά του.


Σύνδεσμος: Πληροφορίες της ταινίας στο imdb.com


7.Ted




Ημερομηνία κυκλοφορίας: 12 Ιουλίου 2012


   Μία εξαιρετική ιδέα για μια εξαιρετική ταινία από τους δημιουργούς του Family Guy και με τη φωνή του Seth MacFarlane! Από το trailer φαίνεται να είναι μια καλοστημένη κωμωδία με πιασάρικες ατάκες και ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα που θα την περιμένουμε πώς και πώς!




Περίληψη: Μια ιστορία επικεντρωμένη σε έναν άντρα και το αρκουδάκι του το οποίο έρχεται στη ζωή ως αποτέλεσμα μιας παιδικής ευχής.


Σύνδεσμος: Πληροφορίες της ταινίας στο imdb.com

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κάνετε Like αν σας άρεσε το άρθρο ή προωθήστε το στα κοινωνικά δίκτυα. 


Εάν ανακοινωθούν άλλες καινούριες ταινίες για το 2012 που να αξίζουν την προσοχή μας, θα είμαστε οι πρώτοι που θα της αναρτήσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου