Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Γυρίζεται ιντερνετική σειρά βασισμένη στον κόσμο του Χάρι Πότερ!

   


   Καλά ακούσατε! Δεν πρόκειται βέβαια για επίσημο sequel της ιστορίας του Χαρι Πότερ αλλά για ένα web series το οποίο ετοιμάζει μια ομάδα fan του διάσημου μάγου. Όπως θα δείτε και στο τρέιλερ παρακάτω φαίνεται να πρόκειται για μια ιδιαίτερα καλοφτιαγμένη παραγωγή με εντυπωσιακά ειδικά εφέ.


   Ωστόσο η σειρά ενδέχεται να αντιμετωπίσει προβλήματα με τα κανάλια που και στο παρελθόν έχουν εμποδίσει νομικά τη συνέχεια τέτοιων παραγωγών λόγω - υποτίθεται - πνευματικών δικαιωμάτων. Οι μέχρι τώρα όμως αντιδράσεις του κοινού φαίνονται άκρως ενθαρρυντικές κάτι που ίσως να συντελέσει στην ομαλή διεξαγωγή της όλης προσπάθειας. Μακάρι γιατί φαίνεται πολλά υποσχόμενη!


   Το στόρι; Βρισκόμαστε για άλλη μια φορά στον κόσμο του Χάρι Πότερ! Το "Auror's Tale" παρουσιάζει τις περιπέτειες της ελίτ των Χρυσούχων (aurors) που εργάζονται στην Αμερική μετά το Δεύτερο Πόλεμο Μάγων (Second Wizardring War - λογοπαίγνιο με το Second World War, δηλαδή Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος) 


   Η σειρά θα ξεκινήσει το καλοκαίρι που μας έρχεται, με την προϋπόθεση πάντα πώς θα καταφέρει να ξεπεράσει τις νομικές δυσκολίες, αν και έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου