Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Για τα μάτια σας μόνο

   Έχω πιει καφέ, έχω κάνει το πρώτο τσιγάρο, έχει ανοίξει το μάτι -το ένα, γιατί το άλλο το άφησα στο κρεβάτι μου και δεν σκοπεύω να το ξυπνήσω- και ενώ είμαι στη δουλειά, κάθομαι στο laptop για να δουλέψω. Ούτως ή άλλως πελάτης δεν θα μπει. Κι άν το κάνει, θα τον κρατήσω στο υπόγειο δεμένο για να τον βγάλω αύριο φρέσκο φρέσκο να κάνουμε μπούγιο στο κατάστημα.
   Και ξεκινάω τη δουλειά μπαίνοντας στο facebook. Εννοούνται αυτά. Έλα, πες την αλήθεια κι εσύ το κάνεις.Έχω όρεξη να δω τι κάνει ο κόσμος και να ενημερωθώ όπως πάντα- εγκυρότατα (α, πέθανε η Agelina Jolie από νευρική ανορεξία, σας το'πα; Σοκ!)
   Και ποιό είναι το πρώτο πράγμα που βλέπω;;; ΑΥΤΟ!

   Ε, όχι! Φτάσαμε εκεί;; Πώς και πώς την περίμενα τη μέρα! Τα βράδια έβλεπα εφιάλτες με μεγάλα κρεμμύδια να με βάζουν να κλαίω για τουλάχιστον μια πενταετία! (Σημείωση: Το τελευταίο σχόλιο ενδέχεται να είναι ψευδές.Η ευθύνη βαραίνει τους αναγνώστες.)
   Τι μας λες ρε φιλικό page!Κάτι ήξερα που σου έκανα like πάντως.Ψυχανεμίστηκα πως θα με ενημέρωνες για σημαντικά θέματα.Ζωής και θανάτου.Ευχαριστώ και πάλι ευχαριστώ.

                                                                                                                                      Βασίλης Χ.

2 σχόλια:

  1. Γιατι δεν ειναι σημαντικο αυτο?Ξερεις τι κλαμα ριχνω εγω καθε φορα?Πρεπει να μαθεις να εκτιμας καποια πραγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν χρειάζεται να μπω στο fcb για να μαθω αυτό.Ένας είναι ο τρόπος,τον ξέρουμε όλοι:ο παραδοσιακός.Βαλ'το το ρημαδι στην καταψυξη και τέλος!Πρέπει να βρωμίζει τον τοίχο μου εκτός από την κουζίνα σου;; :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή