Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Η Scully των X-Files...bisexual!



   Η Gillan Anderson, η τηλεοπτική -ξενέρωτη με το συμπάθειο- Dana Scully, πρωταγωνίστρια στην out of this world αμερικανική σειρά X-files, μόνο ξενέρωτη δεν την λες μετά τις δηλώσεις που έκανε στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Out.

   Η ηθοποιός δηλώνει πως στο παρελθόν είχε σχέση, μεγάλης μάλιστα διάρκειας  με γυναίκα.Συνεχίζει λέγοντας πως "είμαι αρκετά μεγάλη ώστε να μπορώ να μιλάω γι'αυτά τα θέματα."Εμείς πάντως θα αντέχαμε τα νέα ακόμα και αν μας τα έλεγες νωρίτερα Gillian, οπότε μην ανησυχείς.

   Μάλιστα, ίσως να βλέπαμε και πιο φανατικά τη σειρά εάν γνωρίζαμε από πριν...



   Φυσικά, η σειρά δεν χρειάστηκε ποτέ τη βοήθεια σχολίων των πρωταγωνιστών για την ερωτική τους ζωή για να κάνει καλά νούμερα- τα έκανε από μόνη της, μιάς και ήταν πολύ επιτυχημένη για την περίοδο που προβλήθηκε φτάνοντας τις 9 σαιζόν και 2 ταινίες.

   Βέβαια δεν μπορώ παρά να αναρωτηθώ κατά πόσο τα X-files επηρέασαν τους δύο πρωταγωνιστές τους. Η Gillian αμφισεξουαλική και ο David Duchovny σεξομανής... Μήπως οι εξωγήινοι έβαλαν το πράσινο χεράκι τους;

   Όπως και να'χει... Gillian μαζί σου!(Και να προσθέσουμε πως όσο μεγαλώνεις, ομορφαίνεις!)


 ΥΓ.:Το περιοδικό Out το οποίο ασχολείται με τα θέματα της ΛΟΑΤ κοινότητας (Λεσβιακά, Ομοφυλόφιλα, Αμφισεξουαλικά και Τρανσεξουαλικά άτομα) πρόσφατα απέκτησε και ελληνική έκδοση, μετρώντας προς το παρόν 3 τεύχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου