Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

9+1 αλήθειες για την ημέρα Δευτέρα!

1.Οι περισσότεροι από εμάς δεν χαμογελάμε μέχρι και τις 11.15

Μία μελέτη στην Αγγλία έδειξε πως η μέρα πρέπει να φτάσει στις 11 ώρες και 15 λεπτά, κατά μέσο όρο, για να δούμε εμείς τη φωτεινή πλευρά της ζωής τις Δευτέρες. Προσωπικά δεν την βλέπω ποτέ.Περιμένω την Τρίτη.


2.Ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσουμε τη μελαγχολία της Δευτέρας είναι να παρακολουθήσουμε τηλεόραση ή να κάνουμε σεξ.
 Το Top 5 των τρόπων για να αποφύγουμε αυτό το απαίσιο αίσθημα της Δευτέρας είναι:
1.Βλέποντας τηλεόραση
2.Κάνοντας σεξ
3.Κάνοντας on-line αγορές (!)
4.Αγοράζοντας σοκολάτα ή make-up
5.Σχεδιάζοντας τις επόμενες διακοπές μας.


3.Ποσοστό άνω του 50% των υπαλλήλων αργεί να φτάσει στη δουλειά.
Αφήστε κατά μέρος τις χαζές δικαιολογίες...Οι ερευνητές υποστηρίζουν πως οι περισσότεροι από εμάς βρίσκουν το ξεκίνημα της εβδομάδας τόσο ζοφερό που σχεδόν οι μισοί από εμάς θα φτάσουμε καθυστερημένοι στη δουλειά.

4.Οι περισσότεροι θα παραπονεθούμε για το γεγονός ότι είναι Δευτέρα για περίπου 12 λεπτά.
Παραπονέσου όσο θες.Η μέρα δεν παύει να είναι Δευτέρα, όσο καλά κι αν πέρασες το σουκού.Γι'αυτό ξεκόλλα και δες την ευκαιρία που σου δίνεται για άλλη μία παραγωγική εβδομάδα.

5.Άνθρωποι ηλικίας 45 με 54 έχουν μεγαλύτερη μελαγχολία λόγω του ότι η μέρα ξεκινάει με το τρομακτικό γράμμα Δ.
Δεν σου φτάνει που βλέπεις τα νιάτα σου να φεύγουν, είναι και Δευτέρα.Ε,ΌΧΙ!

6.Οι εργαζόμενοι ίσα-ίσα αγγίζουν τις 3.5 ώρες παραγωγικής εργασίας.
Και πάλι καλά να λένε οι εργοδότες.

7.Η Δευτέρα είναι η πιο πιθανή μέρα να διαπράξεις αυτοκτονία.(το νου σου...).
Η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Αγγλίας αναφέρει πως το 16% (άντρες) και το 17% (γυναίκες) των αυτοκτονιών συμβαίνουν Δευτέρες σε σχέση με το 13% που αναλογεί στο Σαββατοκύριακο.Οι ερευνητές λένε πως δεν φταίει απλά η σκέψη ότι πρέπει να γυρίσουμε στη δουλειά καθώς τα ποσοστά είναι ανάλογα και στους συνταξιούχους.

8.Ή εναλλακτικά η πιο πιθανή μέρα να υποστείς έμφραγμα.
Το ποσοστό των εμφραγμάτων αυξάνεται κατά 20% τις Δευτέρες σε σχέση με τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας.Το στρες και η υψηλή αρτηριακή πίεση λόγω του ότι πρέπει να επιστρέψουμε στις δουλειές μας, ίσως αιτιολογεί τα υψηλά αυτά ποσοστά.

9.Τις Δευτέρες σημειώνονται οι λιγότερες βροχοπτώσεις!
Κάποιοι θεωρούν πως αυτό οφείλεται στο ότι η ατμοσφαιρική ρύπανση εξαιτίας του ανθρώπου υποχωρεί κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

10.Η Δευτέρα είναι η καλύτερη ημέρα για να αγοράσετε αυτοκίνητο.
Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχουν και καλά νέα για τις Δευτέρες!Αν και στην Ελλάδα πλέον καμία ημέρα δεν είναι καλή για να αγοράσεις αυτοκίνητο και ακόμα χειρότερα, για να οδηγήσεις, φαίνεται πως τις Δευτέρες οι πωλητές αυτοκινήτων, λόγω του ότι το σουκού κάνουν τις καλύτερες πωλήσεις τους,τη Δευτέρα που βλέπουν την κίνηση να πέφτει, κάνουν τις καλύτερες προσφορές με στόχο να πουλήσουν.




πηγή:oddee.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου